Bella Vista  bed and breakfast

Aktuellt program

Bella Vista huvudsida

Hyr hela huset

Bed and breakfast

Yoga, massage mm

Golf

Vin

Utflyktsmål

Cykling & vandring

Träna din spanska

Fotogalleri

Varför du ska åka till Bella Vista

5 sovrum innebär plats för upp till 12 personer. Inga trappor. Barnsäker stor pool. Takterrass på över 100 m2 där man har en fantastisk utsikt över berg och små städer. Barbecue, kök inne och ute och flera sittgrupper utomhus. Trådlöst Internet. Nyrenoverat. TV med satellitkanaler, DVD. Tre toaletter med duschar. Separat tvättstuga. Många sittgrupper utomhus, både i sol och i skugga.

Några av de träd vi har planterade: citron, apelsin, mandarin, mandel, vinrankor, avocado, fikon, persika, päron, bouganvilla.

Huset ligger i ett mycket lugnt område men inom gångavstånd från restauranger och ett stort shoppingcenter med biografer. Det är i utkanten av staden Coin som ligger ca 30 minuters bilresa från flygplatsen i Malaga och 30 min från kustorterna Marbella och Fuengirola. Många bra golfbanor finns inom kort avstånd. Härliga vandringsleder och cykelturer finns alldeles inpå knuten. Andra lämpliga utflyktsmål se här.

Vi kan anordna kurser i spanska, målning, yoga, flamencodans mm med lokala lärare. Ni kan också ha egen lärare med er eller åka utan lärare. Vi arrangerar vandringar och cykelturer i bergen. Ni som har läst spanska kan komma och ha er kursavslutning här.

Upplev det genuina Andalusien: gör intressanta utflykter, gå på träningspass eller sitt i skuggan av vinrankan eller citronträdet med en bra bok eller simma i poolen.

Priser (i priset ingår lakan och handdukar men ej strandhanddukar): Bed and breakfast under perioden september/oktober – maj: 60€/dubbelrum per natt med rejäl svensk frukost. Tillgång till barbecue. Lakan, handdukar mm samt tvätt och städning ingår naturligtvis.

     

När du hyr eller vill köpa av oss kan vi hämta er på flygplatsen eller också hyr ni en bil. För hämtning tar vi 40€/grupp om max 4 personer. Du kan också ta en taxi, vilket kostar 60-70€. Det finns bussar från Coin till Fuengirola, Malaga mm.

Transporter och guidade turer efter överenskommelse.

Coin är en stad på ca 20 000 invånare som ligger en liten bit upp i bergen, ca 200 m.ö.h. Den är inte alls exploaterad av massturismen. Den torra och klara bergsluften tillsammans med det varma medelhavsklimatet ger ett härligt klimat året om. På sommaren kan det dock vara varmt för oss ovana nordbor.

Vi är ett svenskt par som själva bor i Coín under en stor del av året. I närområdet finns också andra svenska par, de flesta äldre.

Vi förmedlar också hus till försäljning i Coin och Nerja. Vi har specialiserat oss på dessa områden efter att ha undersökt hela Costa Del Sol och kommit fram till att dessa två områden är lugna och inte så exploaterade. Lämpliga för 50+ som vill ha lugn och ro, men även för andra. Om ni vill komma hit för att titta på olika hus kan ni bo hos oss. Vi bjuder på hyran hos oss om ni köper något som vi hjälper till att förmedla. Hus till salu hittar du snart här. Innan den länken är klar kan du alltid skicka ett mail för en första kontakt. Nerja/Torrox har i en undersökning utsetts ha Europas bästa klimat. Staden som har ca 20 000 invånare ligger vid havet och är inte exploaterad av massturismen. Den har dock mer betydligt mer turism än Coin.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor:

anders1blomqvist@hotmail.com     lilian_blomqvist@hotmail.com

tel +34 634 360 389 (mobil i Spanien), 070-5982021 (Anders), 070-5737789 (Lilian)

För bättre bilder på huset "Bella Vista", se: vårt Fotogalleri

frukostbuffén innebär en rejäl svensk frukost.