Bella Vista    hur du får ut det mesta av din resa, dina utflykter, boendet mm

Aktuellt program

Bella Vista huvudsida 

Hyr hela huset en eller några sommarveckor

Bed and breakfast

Yoga, massage må-bra-resor

Golf

Vin

Utflyktsmål

Cykling & vandring

Träna din spanska                                   

Fotogalleri

Varför du ska åka till Bella Vista

På Bella Vista vill vi att du ska ha en fantastisk tid och en viktig del av detta är att se och uppleva den fantastiska historia och bakgrund till de platser du besöker utan att bli behandlad som ett får i en fårskock.

Vi har guideböcker som du kan läsa både före, under och efter en utflykt för att förstå bakgrunden till de härliga palats, kyrkor och monument du besöker och vi skjutsar dig ända fram till dörren till dessa sevärdheter. Vi kan också guida på dessa platser. Vi är inga experter, men vi vet vad som brukar intressera besökarna.

Vi har förslag på tidtabeller, men vi uppmuntrar er att utforska och ta så mycket tid ni vill för att få ut så mycket som möjligt av varje utflykt. Vi är mycket flexibla både när det gäller tider och platser att besöka.

Vissa tycker att Granada är favoriten, andra säger Cordoba och andra Sevilla. Alla tycker dock att Ronda är helt spektakulärt och älskar de små vita byarna på kullarna.

Vi vill uppmuntra er att försöka tänka er tillbaks till den tid när befolkningen levde i dessa palats och på dessa fantastiska platser och hur deras liv kan ha sett ut, och det gör ni bäst genom att vi är flexibla och inte föser fram er i en stor grupp där ni ska följa en person med ett paraply eller en flagga och förhoppningsvis höra hälften av vad de säger. Om ni föredrar att vallas runt i en grupp på 40 personer eller fler kan vi ordna det, men det är inget vi rekommenderar.

Om ni tycker om att upptäcka och inandas atmosfären i er egen takt i relativ lugn och ro och vara med i en liten personlig grupp så bör ni åka på en kulturell resa med Bella Vista.

Ni kommer att bo i vårt hus där vi bor som i en familj. Ni kommer att bo i dubbelrum eller trebäddsrum och ha en toalett alldeles intill ert rum och tillgång till många olika terrasser och uteplatser att njuta av. Vi är ett svenskt par på 50+ som älskar att ta hand om glada och positiva turister och vi gör vårt yttersta för att ni ska bli nöjda. Ibland kan något av våra barn (mellan 20-25 år) bo hos oss också.

Vi är annorlunda än andra researrangörer  på många sätt. Vi tar hand om våra gäster på ett personligt sätt. Ni blir en del av vår familj (om ni vill) under den tid vi är tillsammans.

I grundpriset ingår frukost men ej övriga måltider, men det kan också ingå mot extra kostnad. Ett tiotal restauranger finns inom gångavstånd.

Varmt välkommen att höra av dig till oss! Och välkommen till Andalusien.

Anders och Lilian Blomqvist

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor:

anders1blomqvist@hotmail.com     lilian_blomqvist@hotmail.com

tel +34 634 360 389 (mobil i Spanien),

070-5982021 (Anders), 070-5737789 (Lilian)